Kantotakit

MaM All Weatherin kosteutta pitävä kantotakki on yksinkertainen ja hyvin istuva myös ilman paneelia. Takki on vuoriton joten se sopii käytettäväksi ympäri vuoden: syksyllä, kesällä ja keväällä sellaisenaan sekä talvella kuoritakkina. Takkia voi käyttää jo raskausaikana etupaneelin kanssa, ja sitä voi käyttää sekä edessä että takana kantamiseen. Takin materiaali on laadukasta ja hengittävää sekä säänkestävää MaM*tec-kangasta, joten se sopii teknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin ulkoiluun, mutta on muotoilultaan hyvin istuva klassinen A-linjainen takki. Mukana tulee säädettävä sadehattu, joka suojaa lapsen kasvot ja niskan sateelta.

Lenny Lambin kantotakit ovat todella lämpöisiä ja käytössä mukavia. Malli on väljä, ja se sopii sekä miehille että naisille. Sisällä on fleecevuori, ja ulkopinta suojaa säältä ja tuulelta. Takissa on kaksi vetoketjullista taskua, alareunassa kiristysnyöri, irrotettava huppu ja hihansuun kiristämistä varten läpät. Takin mukana on kaksi vetoketjulla kiinnitettävää paneelia. Etupuolelle tulevassa paneelissa on anorakkimainen tasku pikkutavaroille, irrotettava huppu lapselle sekä kantajan kaulaa suojaava läppä, jonka voi kiristää sopivaksi nyörillä. Takapuolelle tulevan paneelin yläreunassa sekä alempana on kiristysnyörit, jotta sen saa istumaan hyvin lapsen päälle. Takana kannettaessa kantajan selkää ja niskaa suojaa läppä. Takissa voi kantaa kahta lasta yhtä aikaa. Ilman paneelia takkia voi käyttää tavallisena ulkoilutakkina. Takki on valmistettu Puolassa. Kokotaulukon löydät alareunasta.

Lenny Lambin Parka kantotakkia voi käyttää sekä äitiystakkina tai kantotakkina mukana tulevien raskaus- tai kantopaneelien kanssa. Se käy myös normaalina ulkoilutakkina ilman paneeleita, sillä takki istuu hyvin. Takin puuvillainen pinta hylkii vettä, ja sisäpuolen vuorena on lämmin fleece. Takissa on kiristysnyörit sekä helmassa, vyötäröllä että hupussa, joten takin voi säätää juuri itselleen sopivaksi. Mukaan tulee kaksi erilaista paneelia, joita voi molempia käyttää sekä etu- tai selkäpuolella, sillä vetoketjut ovat samanlaiset. Toisen paneelin yläosassa on luukku lapsen päälle ja irrotettava huppu. Lapsen pään alle jää paneelin kappale, joka suojaa myös kantajan kaulaa viimalta. Toisessa paneelissa ei ole erikseen pääluukkua, vaan siinä on yhtenäinen paneeli lapsen suojaksi. Molemmissa paneeleissa on kaksi kiristysnyöriä, joilla paneelin voi säätää sopivaksi. Myös lapsen hupussa on nyörit säätämistä varten.

Liliputi Mama Coatilla voit kantaa etu- ja selkäpuolella, sekä käyttää sitä ihan tavallisena ulkoilutakkina ilman paneelia. Takki on erittäin kaunis ja hyvin istuva. Takin värikkäät taskut saa halutessaan piilotettua yksivärisen kankaan alle. Takki on paksu ja lämmin takki talvikeleille, jolla pärjäät myös Suomen talven tuiskussa ja tuulessa. Takin päälymateriaalin SoftShell sekä vuoren Micro-Polar ovat yhdessä lämpimiä, veden- ja tuulenpitäviä, mutta samalla mukavan hengittäviä ja joustavia. Takissa on täysin uudenlainen vetoketjuratkaisu kainaloiden alla, jonka ansiosta takin pukeminen ja riisuminen myös selkäkyydissä olevan lapsen kanssa sujuu helposti. Jokainen takki valmistetaan Liliputin omalla tehtalla Unkarissa paikallisten ompelijoiden toimesta. Mitoitus on niukkaa, joten M koko vastaa enemmän S-kokoa.


Hinnasto löytyy täältä.

 

Musta Mam All Weather kantotakki, koko S

  • Vuokralla
  • lunastushinta 120 €
 

Musta Lenny Lamb Parka kantotakki, koko M

  • Vuokralla
  • lunastushinta 205 €

Ruskea/kuviollinen Liliputi Lavendering kantotakki, koko M (tyköistuva mitoitus, vastaa enemmän kokoa S)

  • Vuokralla
  • lunastushinta 200 €
 

Oliivinvihreä Lenny Lamb Parka kantotakki, koko L

  • Varattu
  • lunastushinta 205 €

 

 

Ruosteen/beigen värinen Liliputi Rusty Beige kantotakki, koko XL (tyköistuva mitoitus, vastaa enemmän kokoa L)

  • Vuokralla
  • lunastushinta 200 €

 

 

Mam All Weather
Lenny Lamb

Liliputi


       Lenny Lamb parka

        

 

 Kokotaulukko Liliputin kantotakille.

Kokotaulukko Lenny Lambin Parka kantotakille.

 

 

Kokotaulukko Lenny Lambin kantotakille (ei Parka).

Koko   Pituus     Leveys   Hihan pituus
S 63 cm   53 cm 61 cm
M 64 cm   55 cm 62 cm
L 65 cm   57 cm 63 cm

 

lainahaikara@lainahaikara.fi

044 - 489 0891

Tmi Pajuhaikara / Lainahaikara

Y-tunnus: 2686015-6